Megrendelésre Budapest belterületén, és Pest megyében vállaljuk a veszélyes állatok befogását.

Magyarországon viszonylag ritkán találkozhatunk olyan veszélyes állatokkal lakott területen belül, mint a mérges kígyó. Viszont a siklók, nyestek azonban előszeretettel merészkednek be a élelemszerzés céljából a lakóövezetbe. A veszélyes állat befogás során minden esetben az állatokat humánus, fájdalommentes módszerekkel fogjuk be, és ha egészséges, természetes élőhelyén szabadon engedjük. A veszélyes állat befogás során vállaljuk, kutya falkák, nyestek, és egzotikus állatok befogását és elszállítását is. Mivel a veszélyes állat befogására gyakran nem éles helyzetben kerül sor, hiszen mire a bejelentés megtörténik, az állat tovább állhat, így leggyakrabban különböző csapdák kihelyezésével folyik.

Üzemi, és ipari területeken cégek és magán megrendelők részére is vállaljuk nagyszámú kóbor állatok befogását hosszú távon is.Sikertelen befogás estén az adott területet fokozott ellenőrzés alatt tartjuk.

 

A befogott állatok, kóbor állatok, mint a macska és a kutya, telephelyünkre kerülnek, ahol szükség esetén elvégezzük a veszettség szempontjából aggályos állatok 14 napos megfigyelését. A befogott állatokat legalább 14 napig kell a karanténban tartani, elhelyezésüket, ellátásukat és őrzésüket a jogszabályban meghatározott feltételekkel biztosítjuk, és a menhely járványmentes állapotának fenntartása érdekében az állatokat a szükséges védőoltásokkal ellátjuk.

A veszélyes állat befogás keretein belül biztosítjuk, hogy az állatok befogása szakszerűen legyen elvégezve. Ezekkel az állatokkal fontos, hogy kíméletesen bánjon az ember, hiszen megszokták az eddigi életüket és emiatt másképpen viselkednek a nem természetes környezetükben. Előfordulhat, hogy napközben nem merészkednek elő, és csak éjszaka végeznek pusztításokat, ezért is szükséges szakember, aki tudja, mi a pontos menete a veszélyes állat befogásának.

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +36-1-358-05-26  

+36-70-338-58-19

E-mail: diszpecser@poliszkft.hu

 

 

 

Update cookies preferences Update cookies preferences