Állattetem Online Bejelentés

Veszélyes állatok befogása

SZOLGÁLTATÁSUNK

Bizza szakemberre az állat kíméletes és hatékony eltávolítását.
Ma már több önkormányzattal van szerződésünk e szolgáltatásokra,
de természetesen egyedi megrendeléseket is teljesítünk rövid határidővel.
Szolgáltatásaink a nap 24 órájában igénybe vehetőek.

 

 

 

 

A befogásról jegyzőkönyvet állítunk ki.

A jegyzőkönyv másolatát a számláink mellé csatolva juttatjuk el megbízónkhoz.

A befogott állatokat saját telephelyünkre szállítjuk. A telephelyen hozzáértő kollégáink ápolják az ideiglenesen vagy örökre ott vendégeskedő állatokat, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett. Kutyák esetében ellenőrizzük, hogy a kötelező chippelés megtörtént-e.   Beazonosítható gazda esetében a tulajdonost értesítjük. A telephelyen lehetőség van panzióztatásra is, nem csak emlősök esetében! Vállaljuk kutyák, macskák, nyestek, denevérek, madarak, hüllők (siklók, mérges- és óriáskígyók) befogását; rágcsálók, rovarok irtását és eltávolítását. Befogásukat követően karanténozzuk és orvosi ellenőrzést követően elhelyezésre kerülhetnek. IGÉNY ESTÉN VÁLLALUNK PANZIÓZTATÁST IS. Az állati tetem számának folyamatos növekedése miatt telephelyünkre egy kisállat hamvasztó lett telepítve, ezzel jelentősen lecsökkent a tetemek szállítására fordítandó idő, ezzel is javítva szolgáltatásunk színvonalát, kivonulási időink csökkentek.

Rókakotorék esetén vegyi eljárással érjük el, az állatok távolmaradását.

ÁLLATI TETEM ELSZÁLLÍTÁS

 

Általános Információk:

 

Ammennyiben önkormányzatuk nem kíván havi általánydíjas szerződést kötni, vállalkozunk egyedi megrendelések alapján is tetem elszállítására!

Kérjük érdeklődjön a kerületi önkormányzatnál!

Rókatetemet, ha nem szerződött partnerről van szó- kizárólagmegrendelő levél alapján szállítunk, mert ezeket mindig vizsgálatra kell vinni a Tábornok utcai intézménybe, s ennek igen jelentős költségei vannak, melyet a megrendelőnek kell állnia!

Róka illetve egyéb veszettség gyanús állati tetem

Szabadon élő madárfélék /pl. varjú, gólya, stb./ tetemei

Kutyák, macskák, egyéb kisállatok, hüllők tetemei

Háztáji madárfélék /galamb, papagáj, stb./ tetemei

Mind általánydíjas, mind egyedi megrendelés esetén a bejelentés és az elszállítást dokumentáljuk, és azt a számla mellé csatoljuk.

Cégünk központi irodaházában folyamatos, 24 órás diszpécser szolgálatot működtetűk így a tetemekre vonatkozó bejelentések megrendelőink részéről haladéktalanul megtehetők!

 

Várjuk szíves megkeresését

Kapcsolatfelvétel:

Telefon: +36-1-358-05-26

              +36-70-338-58-19 

E-mail: diszpecser@poliszkft.hu