Tűzjelző távfelügyelet - Garantált jelzési idő, integrált vonalfigyelés

 

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat / OTSZ  (8/2022. (IV. 14.) BM rendelet) /előírásai szerint, meghatározott paraméterekkel rendelkező objektumok esetében tűz-távfelügyeleti szolgáltatást kell alkalmazni. Ezen távfelügyelet egy tűzvédelmi szolgáltatás, ami az érzékelők által leadott jelzések tűzjelző központ felé történő továbbítása a cégcsoport távfelügyelet diszpécser központján keresztül a területileg illetékes tűzoltóság felé, a szerződésben rögzített és szigorúan ellenőrzött módon. A jelzések továbbítására a legfejlettebb GPRS technológiájú kommunikátort használja társaságunk. Fontos tudni, hogy a tűzoltóság kivonulási költsége igen magas, amely a szolgáltatás igénybe vevőjét terheli. Ezért tűzriasztás esetén még fontosabb, hogy időben mondja le a téves riasztást. A cégcsoport távfelügyelet diszpécser központja rendelkezik a BM OKF tűzjelzések továbbítására vonatkozó engedéllyel. Az átviteli megoldások közül a kiemelt biztonságú GPRS megoldásra vonatkozóan a társaság rendelkezik a szükséges tűzvédelmi megfelelőséget alátámasztó forgalomba hozatali engedélyekkel.

Kiegészitő szolgáltatások

Intelligens műszaki hiba figyelés és jelzés

Központunkban működő rendszerünk olyan egyedülálló lehetőséget biztosít, mellyel a beérkező jelzések paraméterei alapján nagy pontossággal tudjuk kikalkulálni a tűzjelző rendszer műszaki hibájára vagy konfigurációs problémáira utaló jeleket. Ezzel megelőzhetőek a téves riasztások, és megspórolhatóak a tűzvédelmi bírságok és téves vonulások díjai.

Riasztási- és eseménylisták letöltése

Ügyfélszolgálatunk kérésre elküldi vagy önkiszolgáló online ügyfélközpontunkból letölthetőek a riasztási statisztikák, illetve a teljes időszakos eseménylista is.

Testreszabott értesítési lehetőségek

- Olyan testreszabott értesítési rendszert kínálunk ügyeleinknek, melyben minden kapcsolattartó csak azokról az eseményekről értesül, mely számára valóban fontos. Megszűnnek a felesleges – akár hajnali – telefonok, vagy érdektelen időleges üzenetek. 

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdésük lenne szolgáltatásainkal kapcsolatban, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, a megadott eléhetőségek barmelyikén.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap benyújtva! Felvesszük a kapcsolatot Önnel.
Name
Email:
phone:
phone:
Comment*
Update cookies preferences Update cookies preferences