POLISZ-ŐR Kft.
POLŐR Kft.
POLISZ BIZTONSÁGI Kft.

Magyar English
  Kezdőlap Rólunk Élőerős védelem Távfelügyelet Állatbefogás Karrier Kapcsolat Galéria Gépbérlés Adatvédelem Referenciák  

 


Veszélyes, és védett fajok, kóbor és vadállatok befogása

Állati tetem elszállítás

Kisállat kegyeleti hamvasztásKisállat kegyeleti hamvasztás

 

A szomszéd elkóborolt kedvencei megkeseríthetik életünket. Felbukkanhatnak olyan helyeken amire nem is számítunk.

Soha ne próbálja meg egyedül a befogásukat. Bizza szakemberre az állat kíméletes és hatékony eltávolítását.

2000-ben kezdtük meg először a veszélyes állatok befogását, majd a mind gyakrabban felmerülő igényekhez alkalmazkodva a későbbiek folyamán állati tetem elszállításával bővítettük szolgáltatásaink körét. Ma már több önkormányzattal van szerződésünk e szolgáltatásokra, de természetesen egyedi megrendeléseket is teljesítünk rövid határidővel. Rendszeres megrendelőink között van a BKK Közút Zrt., a BRFK ill. kerületi rendőrkapitányságok, valamint a Tűzoltóságok is. Szolgáltatásaink a nap 24 órájában igénybe vehetőek.

A kóbor állatok, vadállatok befogására való jogosultságot határozatlan időre a Budapest Fővárosi Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző állomás adta ki a 474/2003. sz. határozatával. Az állatok szállítását a Fővárosi és Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság engedélyezte a 22.1/02706/002/2007. sz. határozatával, a nyilvántartásba vételi számunk: HU 20SZ017. A befogott állatok elhelyezésére saját állatmenhelyünk áll rendelkezésre, amely az a Fejér megyei Ercsiben található, és onnan akár örökbe is fogadhatóak. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósággal is azon fajok befogása során, melyek természetvédelmi oltalom alatt állnak.

A befogott állatokat saját telephelyünkre szállítjuk, ahol örökbefogadás céljából a befogott állatok előzetes megbeszélés után megtekinthetőek. A telephelyen hozzáértő kollégáink ápolják az ideiglenesen vagy örökre ott vendégeskedő állatokat, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett. Kutyák esetében ellenőrizzük, hogy a kötelező chippelés megtörtént-e, hiányát pótoljuk. Beazonosítható gazda esetében a tulajdonost értesítjük. A telephelyen lehetőség van panzióztatásra is, nem csak emlősök esetében! Vállaljuk kutyák, macskák, nyestek, rókák , vaddisznók, denevérek, madarak, hüllők (siklók, mérges- és óriáskígyók) befogását; rágcsálók, rovarok irtását és eltávolítását. Befogásukat követően karanténozzuk és orvosi ellenőrzést követően elhelyezésre kerülhetnek. IGÉNY ESTÉN VÁLLALUNK PANZIÓZTATÁST IS. Az állati tetem számának folyamatos növekedése miatt telephelyünkre egy kisállat hamvasztó lett telepítve, ezzel jelentősen lecsökkent a tetemek szállítására fordítandó idő, ezzel is javítva szolgáltatásunk színvonalát, kivonulási időink csökkentek. 2013-tól már több állatbefogó szakember áll az önök szolgálatára.A POLISZ Biztonsági Kft. Szolgáltatásai

 

Kóbor állatok befogása, karanténozása ( rókák, kutyák, macskák, stb.)

Elszabadult méhrajok, vadméhek befogása

Hüllők, rovarok, pókok - befogása, fajmeghatározása

Kisállatok, madarak befogása, elhelyezése ( menyét, görény, patkány, héja, sas, vércse, denevér, bagoly stb.)

Tanácsadás veszélyes állat tartásához

Futárszolgálat

A veszélyes állatbefogás vonatkozásában rendelkezünk az ISO 9001:2001 minősítéssel, ennek regisztrációs száma 01-T5528/2005-02199.

 

 

 

 

 

Galéria az álltalunk befogott állatokból
Válogatás a teljesség igénye nélkül

 

A kígyók és veszélyes rovarok befogását mindig bizza szakemberre. Ne próbálkozzon a befogásukkal!

 

 

Róka befogása Róka befogása Róka befogása Róka befogása
Manci a csatango-lo (szamár) :) Manci a csatango-lo (szamár) :) Manci a csatango-lo (szamár) :) Manci a csatango-lo (szamár) :)

 

Sérült birkák és hollók megmentése

 

A Beteg holló feltámadása A Beteg holló feltámadása

 

Mérges kígyó a lakásban

...a legváratlanabb helyen

 

A Beteg holló feltámadása A Beteg holló feltámadása A Beteg holló feltámadása

 

Gaboni vipera, rendőrségi intézkedés, Budakeszi

 

 

Darázsfészek írtása

Róka befogása Róka befogása Róka befogása Róka befogása
Manci a csatango-lo (szamár) :) Manci a csatango-lo (szamár) :) Manci a csatango-lo (szamár) :) Manci a csatango-lo (szamár) :)

Bambi, az őz

A Beteg holló feltámadása A Beteg holló feltámadása

Ercsi menhely, és kisállat hamvasztó

A Beteg holló feltámadása A Beteg holló feltámadása A Beteg holló feltámadása A Beteg holló feltámadása

Tigris Pithon

   

 


POLISZ Cégcsoport 2014. Minden jog fenntartva - 1196 Budapest, Ady Endre út 51. Telefon: +36-1-358-05-26 - Fax: +36-1-280-89-45