Helyszínre érkezés

Bármilyen terpviszonyok között

Letalpalás

Favágás megkezdése

Tartalék aggregátor

Ha nincs áramszolgáltatás, vagy áramszünet van

Kivonulás

Riasztás darzsak miatt

Előkészület...

Fischler

Irány a 15 méteres fa fészekhez

Készül a "Zöld csapat"

Nissan Navara

Munka végeztével

Összehangolt munkánkkal óvjuk az Önök környezetét

Székházunk

A központ

Székházunk

Budapest szívében

 

 

POLISZ-ŐR Kft.
POLŐR Kft.
POLISZ BIZTONSÁGI Kft.

Magyar English
  Kezdőlap Rólunk Élőerős védelem Távfelügyelet Állatbefogás Karrier Kapcsolat Galéria Emelőkosaras daru Fakivágás Referenciák  

Fakivágás


Tisztelt leendő Megrendelőnk!

A Polisz kft. szeretné, hogy Ügyfelei minél szélesebb körű szolgáltatásaiból választhassák ki a számukra megfelelőt! Ennek érdekében fejlesztettük fel, a már meglévő tevékenységeink mellé, a fakivágást, gallyazást, veszélytelenítést stb., így téve még komplexebbé az általunk nyújtott szolgáltatások széles palettáját.

Munkánkat, megfelelő terepviszonyok esetén, emelő kosaras daru segítségével végezzük!

A mi Ügyfeleink elvárják tőlünk a folyamatos fejlődést ennek érdekében meg is teszünk mindent, azért, hogy napról-napra jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Ezt a szemléletünket Ön is megtapasztalhatja majd, az első kapcsolatfelvételtől egészen a megrendelt munka elvégzéséig.

Szakértő csapatunk egyre bővül, így ugyanolyan színvonalon tudunk dolgozni magánszemélyeknek, önkormányzatoknak és céges ügyfeleinknek egyaránt.

A kivágás, vagy gallyazás után a többi munkát (aprítás, gyökértelenítés stb.) opcionálisan végezzük el, így minden ügyfelünk a számára legmegfelelőbb árat alakíthatja ki!

Minden esetben a Megrendelő kérésének megfelelő terepet hagyunk magunk után! A munka végzésekor maximálisan betartjuk a munkavédelmi előírásokat, hiszen fő a biztonság!

Ezért nagy figyelemmel végezzük a munka felmérését, hiszen minden helyszín eltér az előzőtől, és még a sok tapasztalat sem mindig elegendő a végső megoldás kigondolásához és végrehajtásához! Mennyibe kerül a favágás, a fakivágás, a gallyazás, vagy a veszélyes fák kivágása, a zöldhulladék elszállítása?

Nincs általános díjszabás, mert minden eset egyedi és így minden eset más! (például, lehet, hogy egy nagy fa kivágása akár kevesebbe is kerülhet, mint egy fele akkora, ha az rézsűben van vagy kisebb szétterülő és hosszú ágaival egy elektromos vezeték fölé nyúlik esetleg kiszáradt, korhadt.)

Az árajánlatkéréskor tisztázni kell azt is, hogy:

Mi lesz a kivágásra ítélt fa további sorsa (gallyak, rönkök, tuskó)?

Elszállítsuk, vagy a helyszínen helyezzük el?

Nálunk mindig pontos, személyre szabott ajánlatot kap! 5 perc alatt kényelmesen, online is kérhet tőlünk árajánlatot!

Hogy Ön időt és energiát spóroljon, lehetősége van online ajánlatkérésre is.

Ebben az esetben mindössze annyi a teendő, hogy kitölti az alábbi ajánlatkérő ívet, feltölt egy, vagy akár több fényképet, és 24-48 órán belül megkapja ajánlatunkat.

Ha ingyenes helyszíni felmérést szeretne, azt szintén kérheti ezen az űrlapon keresztül!

Egy kis segítség, hogy pontos és korrekt ajánlatot készíthessünk Önnek: - Lehetőleg több fényképet készítsen több szögből és különböző távolságokból, - Írjon pár sort arról, hogy milyen tereptárgyak találhatók a közelben (pl. a kerítés a fától 3 méterre, a ház 5 méterre van)

, - Írja le, hogy mi lenne az elvégzendő feladat (teljes kivágás, fiatalítás, veszélytelenítés, esetleg gallyazás stb.).

A kért adatok kitöltése esetén 24-48 órán belül e-mailben küldjük el az Ön árajánlatát! Emellett - ha Ön jobban szereti a részleteket személyesen egyeztetni - természetesen az ingyenes helyszíni felmérés lehetősége továbbra is adott!

Árainkat igyekszünk minden esetben a munka valós nagyságrendjéhez igazítani!

Néhány, tájékoztató jellegű árat állítottunk össze, hogy támpontot adjanak a fakivágási, faápolási munkák nagyságrendjéről.

Kis méretű fa kivágása (2-3 méter magasságig, 5-20 cm törzsátmérőig) - 10.000 Ft-tól

Közepes méretű fa kivágása (4-8 méter magasság, 15-40 cm törzsátmérő) - 15.000 Ft-tól Kisebb faápolási munkák, gallyazás - 10.000 Ft-tól (függ a levágandó ágak mennyiségétől, méretétől és a fa elhelyezkedésétől)

Bozót irtás - 70 Ft/négyzetméter

Fa- és zöldhulladék elszállítása - 2400 Ft/köbméter

Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Reméljük, hogy jövőben Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel: A Polisz kft. "Zöld csapata"

 

Várjuk megtisztelő felkérését!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


POLISZ Cégcsoport 2014. Minden jog fenntartva - 1196 Budapest, Ady Endre út 51. Telefon: +36-1-358-05-26 - Fax: +36-1-280-89-45