Magyar építő Rt

Biztonsági szolgálat

R.W.Bautech Kft

Kamerák, sorompók telepítése

R.W.Bautech Kft

Irodaház és raktártelep őrzése

R.W.Bautech Kft

Portaszolgálat

Járőr a telepen

Az őrök folyamatos kapcsolatban állnak a járőr szolgálattal

Járőr a telepen

Ellenörzés a telepen..minden rendben..

Járőr a telepen

Ha az őr nem tudja ellátni feladatát a járőr átveszi a szolgálatott

Járőr

A profi járőr mindent átvizsgálva óvja értékeit

 

 

POLISZ-ŐR Kft.
POLŐR Kft.
POLISZ BIZTONSÁGI Kft.

Magyar English
  Kezdőlap Rólunk Élőerős védelem Távfelügyelet Állatbefogás Karrier Kapcsolat Galéria Gépbérlés Adatvédelem Referenciák  

 

Távfelügyelet

A diszpécser központunk lehetővé teszi, hogy távfelügyeleti szolgáltatásokat is vállaljunk, illetve teljesítsünk. Erre vonatkozóan több szerződésünk van cégekkel és magánszemélyekkel egyaránt. Ennek elsősorban az éjszakai, hétvégi betörések, betörési kísérletek esetében van nagy jelentősége. A távfelügyeleti feladatokat a biztonság-technikusaink, a diszpécserek és a járőrök hajtják végre.Cégünk már több éve foglalkozik elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítésével, szervizelésével és karbantartásával. Vállaljuk behatolásjelző -, beléptető- és video megfigyelő rendszerek telepítését és szervizelését az egész országban.
Korábbi munkáink között a lakásriasztótól az  építési területekre ideiglenesen telepített beléptető és video megfigyelő rendszereken keresztül a komplex vagyonvédelmi megoldásokig minden megtalálható.
Távfelügyeleti szolgáltatásunkat elsősorban a budapesti  és pestmegyei  lakosoknak  és közületeknek ajánljuk, de természetesen az ország  más területekről is szívesen fogadunk megrendeléseket. Az ügyfeleink riasztóközpontjaival lehetőség van a hagyományos betárcsázós technológiával (vonalas telefonról, ill. GSM kommunikátor segítségével), vagy a modernebb technológiát alkalmazó GPRS (mobilinterneten keresztüli) eszközökkel megvalósítani a kapcsolatot. A behatolásjelző rendszerek jelzéseit a diszpécserközpontunkban szolgálatot teljesítő diszpécser kollegák kezelik, ők tartják a kapcsolatot ügyfeleinkkel. Riasztás esetén 24 órás járőrszolgálatunk a helyszínre vonul és megteszi a szükséges intézkedéseket. Természetesen lehetőség van úgynevezett kiértesítéses távfelügyeleti szolgáltatást kötni .Ebben az esetben riasztás esetén, az ügyfél által megadott értesítendők lesznek tájékoztatva.
Igény esetén a távfelügyeleti szolgáltatáshoz kapcsolódva akciós árakon riasztórendszerek telepítését is vállaljuk. Kérésére szakembereink a helyszíni felmérés és az egyéni igények megbeszélése után ingyenesen árajánlatot készítenek. A megrendelt munkákat a lehető legrövidebb határidőn belül elvégezzük.

 

 

 

/

 

 

 

 

 


POLISZ Cégcsoport 2014. Minden jog fenntartva - 1196 Budapest, Ady Endre út 51. Telefon: +36-1-358-05-26 - Fax: +36-1-280-89-45